Ordre lagt på hverdage inden kl. 15, vil blive leveret første kommende hverdag

Vito Rosato Puglia

1x3 liter

Land:
Italien
134,95 kr
Pris / kg:
Beskrivelse:

Vito Rosato Puglia 

Tør, frisk og frugtig rosé lavet i en drikkevenlig stil med det italienske glimt i øjet. Syditalienske Puglia har opnået stor popularitet i Skandinavien med attraktive vine til forbrugervenlige priser.

Vores friske og frugtrige Vito Rosato er fremstillet med udgangsgpunkt i den lokale Negroamaro-drue, som den franskfødte kvindelige winemaker Gaetane Carron har fulgt fra vinmarken til den endelige aftapning. Vinmarkerne i denne del af Puglia er anlagt i den traditionelle buskform, "Alberello", hvilket sikrer højere kvalitet og lavere udbytter per hektar, hvilket Negroamaro-druen kvitterer for med god modning, koncentration og ideel syrebalance.

Vito Rosato er en imødekommende rosévin, rosafarvet med duft indslag af hindbær og moden, rød frugt. Smagen er mellemfyldig, frugtig og med balanceret tørhed, så vinen fremstår frisk og letkrydret.

Nyd Vito Rosato ved ca. 9-11 grader som aperitif, til alle former for lette forretter, fisk- og skaldyrsbaserede kompositioner, i haven, på terrassen, i sommerhuset eller hvor den praktiske 3 liters emballage sikrer et minimum af vægt og maksimalt miljøhensyn.

 

 
 
 

Relaterede produkter

  30x25cl

  Pris ex. Moms:
  151,80 kr
  Pris / kg:
  Stk pris
  5,06 Kr.